sâmbătă, 19 februarie 2011

Nina Dobrev(Elena Gilbert)

Nina Dobrev



Născută pe 9 ianuarie 1989 în Bulgaria, la Sofia, Nina s-a mutat în Toronto (Canada), împreună cu familia ei, la vârsta de 2 ani. Încă de la o vârstă fragedă, şi-a arătat interesul pentru arte precum dansul, gimnastica, teatrul, muzica, dar ceea ce făcea din suflet era actoria. Pe lângă faptul că în adolescenţă a participat la competiţii internaţionale de gimnastică, Nina a făcut şi câteva reclame ca model, care au dus în cele din urmă la audiţii pentru cinematografie şi pentru televiziune.
A apărut în câteva filme TV produse în Canada. De notat sunt cele apreciate de critici şi câştigătoare de premii: Away from Her (Departe de ea) şi Fugitive Pieces, amândouă filmele rulând în premieră la Festivalul de film din Toronto. În 2007, şi-a pus încălţămintea de dans pentru muzicalul produs de MTV The American Mall, în care a jucat rolul principal - Ally.
În televiziune, Nina a devenit faimoasă pentru rolul unei adolescente devenite mamă, Mia Jones, din sezoanele 6 şi 7 ale serialului-dramă, Degrassi: The Next Generation. În 2009, s-a alăturat familiei CW când a primit rolul eroinei, Elena Gilbert, din serialul cu vampiri, The Vampire Diaries.
Dobrev a urmat Wexford Collegiate School for the Arts în Toronto până în ultimul an. A intrat apoi la Universitatea Ryerson din Toronto, la Sociologie, dar în 2008 a plecat pentru a-şi urma o carieră de actorie.

Elena Gilbert




































































































Elena Gilbert este personajul principal feminin şi protagonistul principal al The Vampire Diaries. Ea este o fată de 17 ani  muritoare, care locuieşte în oraşul  Mystic Falls,locuieste cu  Virginia cu mătuşa ei, Jenna Sommers şi fratele ei Jeremy. Ea este puternic şi profund în dragoste  de Stefan Salvatore, care este un vampir vechi. Dar ea împărtăşeşte, de asemenea, o legătură cu Stefan  mai mare, fratele periculoase şi impulsiv, Damon Salvatore, care este, de asemenea, un vampir. Ea participă la Mystic Falls High School, în cazul în care ea este o majoreta fost, student de onoare, şi unul dintre cele mai populare fete din şcoală. Elena vrea să devină un mare scriitor. Ea a declarat acest lucru intr-o conversatie cu Stefan, si ea are un jurnal în care ea scrie tot ce se întâmplă în viaţa ei. Elena are   o încercare de a duce o viaţă normală vreodată, deoarece părinţii ei adoptivi au murit într-un accident de maşină, dar viata ea a devenit implicat într-o relaţie de dragoste cu un vampir pe nume Stefan Salvatore. Stefan i-a salvat viaţa lui Elena pe 23 mai 2009, când părinţii ei adoptivi, Grayson şi maşina lui Miranda Gilbert a plecat la Wickery Bridge. El a încercat să le salveze, dar tatăl ei, Grayson, a insistat sa o scoata mai intai pe ea  prima. Când Stefan a traso pe Elena din masina, el spune că Elena semăna cu Katherine, el nu putea să creadă asemănarea între cele două.Stefan a luat apoi Elena in Mystic Falls Spitalul General şi a fost vizionarea ei de atunci, şi de învăţare despre ea pentru a vă asigura că ea este sigură şi nu la toate ca Katherine Pierce. Elena a spus că a fost un "miracol", că a supravieţuit un astfel de accident de masina oribil şi ea a întrebat cum a fost posibil ca ea sa reuşit să iasă din maşină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu