sâmbătă, 19 februarie 2011

Ian Somerhalder(Damon Salvatore)



Ian Somerhalder



















































Ian Joseph Somerhalder s-a nascut si a crescut in oraselul Covington, LA, activitatile sale din copilarile fiind diverse: canotaj, inot, pescuit, antrenarea cailor si nu in ultimul rand a facut parte din grupul de teatru de la scoala. Incurajat de mama sa, la varsta de 10 ani a inceput o cariera de model. In liceu s-a axat mai mult pe sport si scoala, lasand rolul sau de model de-o parte pana cand, cativa ani mai tarziu, a avut sansa de a urca pe podium in orase ca Paris, Milano si Londra.

La 17 ani, a inceput sa studieze actoria la New York. Soarta sa a fost decisa atunci cand, in timp ce lucra ca figurant intr-o scena de club din filmul Black & White (1999), un manager l-a remarcat pe Ian Somerhalder dintr-o multime de 400 oameni si au semnat imediat pentru o reprezentatie. Fericit pentru ca a ramas in New York, isi petrece o mare parte din timpul sau studiind actoria si practicand yoga. De asemenea, ii place schiul pe apa si pe zapada, dar si echitatia.

A prezentat pentru casele de moda Calvin Klein, Dolce & Gabanna, Gucci, Versace si Guess (a fost imaginea Guess pentru doua sezoane consecutive), dar nu ii place sa vorbeasca despre cariera sa de model nevrand ca oamenii sa-l catalogheze doar ca "o alta faţă frumoasa".

Cunoscut in special pentru rolul lui Boone Carlyle din serialul de televiziune Lost si pentru rolul lui Damon Salvatore din serialul The Vampire Diaries.



Damon Salvatore  


Sezonul 1

La începutul sezonului, personalitatea lui este la polul opus de fratele său ŞtefanSalvatore, vine peste ca arogant si egoist. El este spus să posede tendinţe sociopat,fiind absolut fermecător un minut si extrem de periculoase următoare, arătând nicio remuşcare pentru crimele le-a comis. El se bucură de toying cu oameni şi provoacădurere pentru cei din jurul lui (mai presus de toate Ştefan) şi, spre deosebire de fratelesău, el este foarte puternic şi, de obicei, devine ceea ce vrea. Este posibil ca el aînvăţat  se comporte în acest fel de la Katherine.
Cu toate acestea, ca episoadele juca afară, vedem  ceea ce este cu adevaratDamon este dor de acceptare, care este ceva ce a văzut niciodată cu adevărat în timpul anilor săi ca un om. După ce a fost pe cont propriu pentru ultimii 145 ani, el adevenit foarte izolat şi singuratic, folosind un simţ al umorului întuneric pentru acompensa acest lucru. După ce a ameninţă să transforme Elena în "Children of the Damned", el se referă la ei ca "prietena noastra" in fata lui Stefan, care este un indiciuposibil ca el are unele tip de sentimente pentru ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu